hp 6735s vetrak jede jako o zivot..

gobbl3r

zdravim, zacinam pochybovat o kombinaci hp 6735s a opensuse11.0 porad jsem nerozchodil wifi, zlobil me audio vystup a v neposledni rade mi ne a ne zpomalit vetrak. huci porad jakoby byla teplota na bodu varu. nevim jestli to nema neco spolecneho s kpowersavem ktery mi nezobrazuje stav baterie ale porad se chova jako by byl NB v siti. prosim pomozte nekdo nebo ohluchnu..

Komentáře

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
    Jindra (bez ověření)

Dobrý den, podařilo se nějak vyřešit udávaný problém s větráčkem? Pátral jsem všemožně po internetu, ale žádné řešení jsem nenašel a větráček běží stále. Díky Jindra

vladano
    Neporadim, neb tento NB

Neporadim, neb tento NB nemam, ale zkuste kontaktovat cloveka, kterej psal tohle:

http://www.abclinuxu.cz/poradna/hardware/show/239433

Trebas pomuze, ma ten samy NB.

--

Let's talk about s.x - Suse linuX ;o)

KeeP (bez ověření)

Zdravím vás, mám ten samý problém, větrák běží jako o život, nevím co s tím mám dělat..:(:(, a kdys bezi trochu dyl, tak se notebook vypne.. nevím si s tím ray:(:( pomozte prosiiiim:(:(

gobbl3r
    11.2

Tak sem po dvou letech opět zkusil openSUSE, tentokrát 11.2. Ventilátor už funguje jak má, ale pro změnu se mi teď po zapnutí gr. efetktů nechce načíst gr. prostředí. Dál sem zatím funkčnost nezkoušel, ale tahle verze už by si s HP6735s mohla rozumět.
    KeeP: Vy máte tento problém u jaké verze?

www.suseportal.cz - Portál s informacemi ze světa SUSE LINUX ISSN 1802-064X © blue.point Solutions s.r.o. blue.point & Novell
SuSE CR, s.r.o. ani Novell neručí za správnost informací uvedených v tomto portále ani nezodpovídá za žádné
škody způsobené funkcí tohoto portálu nebo použitím informací zde uvedených.
SuSE CR, s.r.o. není prodávajícím, výrobcem, dovozcem ani dodavatelem zde uvedených výrobků a služeb.
Portál využívá redakční systém www.drupal.org. Na vzhledu tématu se podíleli tým blue-point Solutions (grafika) a Petr Pecháček (logo).
Na portál byly použity ikony a obrázky z projektu The Tango Desktop Project.